Sortiment

Sortiment av bl.a. stångstål och SBS-godkänd armering

Byggreglerna definierar vilka specifikationer som gäller. SBS – svensk byggstålkontroll – kontrollerar att normerna uppfylls. SBS-märket är den kvalitetsstämpel som erfordras och vi är stolta över att vara en SBS-certifierad leverantör. Det här gäller såväl konstruktionsstål som armeringsstål. Vårt produktcertifikat går att hitta här.

Certifiering

Som SBS-godkänd leverantör tillhandahåller vi våra leverantörers godkännande. Konstruktionsstålet som vi lagerför är inköpt från certifierade stålverk. Certifikat kan fås mot begäran.

Brett sortiment och leverans i tid.

Nya kunder blir ofta överraskade, både över vårt breda sortiment och stora kontaktnät inom europeiska stålleverantörer. Men det finns enkla principer bakom långvariga affärsrelationer. Som att hålla leveranstiden. Vi levererar inom storgöteborg. För övrigt gäller det vi kommer överens om.

Inte för de stora men för de smarta – GHS.

Vi börjar kunna tävla med de stora leverantörerna av handelsstål inom allt fler områden. Men vi har lovat oss själva att aldrig bli så stora att vi inte servar de små verkstäderna. Därför sätter vi ingen nedre gräns för en kunds storlek. Som kund är du alltid prioriterad.