Armering

slider_armering

SBS-godkänd armering

Göteborgs Handelsstål AB erbjuder armering till bra kvalitet och pris. Vi säljer flera produkter inom armering, så som armeringsjärn, -nät, och -distanser, samt bistål och kantbalksbyglar. Hittar du inte vad du letar efter i listan kan du titta i kategorin ”kompletterande produkter” då vi även säljer oljor, redskap och formar, för att nämna några saker som används vid gjutning och armering.

Vad betyder certifieringen?

Alla våra armeringsprodukter är SBS-certifierade, vilket innebär att vi är giltiga leverantörer av produkter som är godkända enligt Svensk Byggstålkontroll standard. Vid behov kan vi även skicka en kopia av certifieringen med varorna.

När används armering?

Armering avser i huvudsak att utgöra stabilitet för konstruktioner i betong genom att avlasta trycket och för att förebygga sprickor i materialet, eftersom betong är ett hållbart men sprött material som utan armering lätt spricker. Det är därför av yttersta vikt att du som ska gjuta i betong använder rätt typ av armering. Vilken typ av armering du ska använda beror helt på vad du ska ha det till. Ska du bygga en husgrund eller något som kommer låta betongen stå i högt tryck, är det extra viktigt att allt blir rätt gjort.

Vi har en rad olika produkter för dig som ska gjuta, i olika storlekar och med olika ytbehandling. Om du har frågor om våra produkter eller känner dig osäker på vad du behöver till ditt bygge, är du självklart välkommen att höra av dig till oss. Vi finns här för dig som kund.

Armering (SBS-godkänd):

Vi kan även mot en kostnad tillhandahålla specifiering av armering från ritning & uppföra en armeringsförteckning.  Kontakta oss för mer information!