Övrigt stålsortiment

I vårt övriga stålsortiment hittar du allt du inte hittade någon annanstans, allt du inte visste att du behövde, och kanske lite till. Här hittar du bland annat delar till garage, trappor och andra byggen. Hittar du inte det du söker? Ring oss så hjälper vi dig.

Gallerdurk och sträckmetall

Vi erbjuder gallerdurk som är varmförzinkad för bättre hållbarhet, samt obehandlad sträckmetall i originalformat som senare kan anpassas till olika egenskaper genom vidare ytbehandling. Sträckmetall har en rad olika användningsområden, men är kanske speciellt vanligt för staket och stängsel. Gallerdurk är vanligt förekommande som gångunderlag för platser där det är bra med extra fotfäste, till exempel gångbroar vid bygge, ramper eller liknande, men har också många andra användningsområden.

Gallersteg

Gallersteg används oftast som trappsteg i exempelvis brandtrappor eller på byggarbetsplatser, men fungerar även för dig som vill bygga en trappa hemma, oavsett om det är inomhus eller utomhus. De har ett bra underlag för att effektivt förebygga halka. Hos oss hittar du varmförzinkade gallersteg i olika storlekar samt ett tillhörande varmvalsat vangstycke i c-profil.

Garageprofiler

Garageprofiler, som även går under namnen tröskeljärn, garagejärn och kantskoning, är en produkt främst ämnad för att agera som förstärkning vid tröskeln i en garageport och därmed förhindra att olika former av slitage uppkommer. Vi erbjuder garageprofiler i tre olika storlekar.

U-profiler

En U-profil har vissa likheter med en U-stång, men är lite annorlunda formad, och kan i vissa fall ersätta en annan produkt med liknande form om det finns lägre krav på vilken vikt profilen ska klara. Vi erbjuder kallformade U-profiler i stålkvalitet S235JR, bockade och formade av varmvalsad plåt.

Övrigt stålsortiment